VALAMO Studio on Marko Hannulan lähes 20 vuoden kokemuksella toimiva korkealaatuinen helsinkiläinen valokuvaamo, joka palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. 
Aiempi valokuvauskokemuksemme on kertynyt niin studio-, lehti- ja urheilukuvauksesta, kuten myös kuvatoimistopalveluista. Kuluneiden vuosien aikana olemme palvelleet muiden muassa Iltalehteä, Aamulehteä, Julkaisu Bookers Oy:tä, Jääkiekon SM-liigaa sekä lukuisia muita suurempia ja pienempiä toimeksiantajia.
Kuvaamme Nikonin digitaalisella ja filmikalustolla. Käytössämme on lisäksi keskiformaatin filmikalustoa. Valaistuksessa luotamme Elinchromen studiosalamiin.
UUTTA! Olemme käynnistäneet lisensiointiyhteistyön Fine Art American kanssa keväällä 2020! Voit tilata valituista kuvista julisteita, canvas-tauluja, metallitauluja tai kehystettyjä kuvia! Tutustu valikoimaan vierailemalla osoitteessa shop.valamostudio.com!

Projects-sivulle on koottu muutamia ei-kaupallisia projektejani, joiden tarkoituksena on ollut opettaa itselle uusia kuvaustekniikoita ja tyylilajeja. Uskon vahvasti siihen, että siirtyminen oman mukavuusalueen ulkopuolelle on tehokkain tapa omaksua uusia taitoja.
Otathan yhteyttä ja kerrot meille visiosi. Toteutamme sen nopeasti ja laadukkaasti.
VALAMO Studio toimii yhteistyössä Adobe StockShutterstock ja Pond5-kuvatoimistojen kanssa. 
Tietoa kuvatoimistoista

VALAMO Studion kuvia voi lisensioida usean eri kuvatoimiston kautta. 

SHUTTERSTOCK on kuvatoimisto, jolla on laaja valikoima kuvia kaupalliseen ja toimitukselliseen käyttöön. Shutterstock on paras vaihtoehto suuren volyymin asiakkaille.
ADOBE STOCK on samankaltainen kuin Shutterstock, mutta se on integroitu suoraan Adoben tuotteisiin.
POND5 soveltuu parhaiten asiakkaille, jotka tarvitsevat yksittäisiä kuvia edulliseen hintaan.
Back to Top