VALAMO Studio on Marko Hannulan lähes 20 vuoden kokemuksella toimiva korkealaatuinen helsinkiläinen valokuvaamo, joka palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. 
Aiempi valokuvauskokemuksemme on kertynyt niin studio-, lehti- ja urheilukuvauksesta, kuten myös kuvatoimistopalveluista. Kuluneiden vuosien aikana olemme palvelleet muiden muassa Iltalehteä, Aamulehteä, Julkaisu Bookers Oy:tä, Jääkiekon SM-liigaa sekä lukuisia muita suurempia ja pienempiä toimeksiantajia.
Kuvaamme Fujifilmin keskiformaatin ja APS-C -kokojen digitaalisella kalustolla, sekä Nikonin filmikalustolla. Valaistuksessa luotamme Elinchromen studiosalamiin.
Otathan yhteyttä ja kerrot meille visiosi. Toteutamme sen nopeasti ja laadukkaasti.
VALAMO Studio toimii yhteistyössä Adobe Stock, Alamy ja Getty-kuvatoimistojen kanssa. 
Tietoa kuvatoimistoista

VALAMO Studion kuvia voi lisensioida usean eri kuvatoimiston kautta. 

ADOBE STOCK on paras vaihtoehto suuren volyymin asiakkaille, jotka haluavat edullisia valokuvia kuukausi- tai vuositilaussopimuksella. Se on integroitu suoraan Adoben tuotteisiin.
ISTOCK soveltuu parhaiten yksityis- ja yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat yksittäisiä kuvia edulliseen hintaan ilman sitoutumista kuukausi- tai vuositilaussopimuksiin. 
ALAMY soveltuu niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, sillä kuvia voi ostaa yksittäin tai tilaussopimuksella. 

DREAMSTIME soveltuu niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, jotka hakevat tuoretta toimituksellista materiaalia ja rojaltivapaita kuvia.
Back to Top