VALAMO Studio on Marko Hannulan lähes 20 vuoden kokemuksella toimiva korkealaatuinen helsinkiläinen valokuvaamo, joka palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. 
Aiempi valokuvauskokemuksemme on kertynyt niin studio-, lehti- ja urheilukuvauksesta, kuten myös kuvatoimistopalveluista. Kuluneiden vuosien aikana olemme palvelleet muiden muassa Iltalehteä, Aamulehteä, Julkaisu Bookers Oy:tä, Jääkiekon SM-liigaa sekä lukuisia muita suurempia ja pienempiä toimeksiantajia.
Kuvaamme Fujifilmin keskiformaatin digitaalisella kalustolla, sekä Nikonin digitaalisella ja filmikalustolla. Valaistuksessa luotamme Elinchromen studiosalamiin.
UUTTA! Olemme käynnistäneet lisensiointiyhteistyön Fine Art American kanssa keväällä 2020! Voit tilata valituista kuvista julisteita, canvas-tauluja, metallitauluja tai kehystettyjä kuvia! Tutustu valikoimaan vierailemalla osoitteessa shop.valamostudio.com!

Projects-sivulle on koottu muutamia ei-kaupallisia projektejani, joiden tarkoituksena on ollut opettaa itselle uusia kuvaustekniikoita ja tyylilajeja. Uskon vahvasti siihen, että siirtyminen oman mukavuusalueen ulkopuolelle on tehokkain tapa omaksua uusia taitoja.
Otathan yhteyttä ja kerrot meille visiosi. Toteutamme sen nopeasti ja laadukkaasti.
VALAMO Studio toimii yhteistyössä Adobe Stock, Alamy ja Pond5-kuvatoimistojen kanssa. 
Tietoa kuvatoimistoista

VALAMO Studion kuvia voi lisensioida usean eri kuvatoimiston kautta. 

ADOBE STOCK on paras vaihtoehto suuren volyymin asiakkaille, jotka haluavat edullisia valokuvia kuukausi- tai vuositilaussopimuksella. Se on integroitu suoraan Adoben tuotteisiin.
POND5 soveltuu parhaiten yksityis- ja yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat yksittäisiä kuvia edulliseen hintaan ilman sitoutumista kuukausi- tai vuositilaussopimuksiin.
ALAMY soveltuu niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, sillä kuvia voi ostaa yksittäin tai tilaussopimuksella. Adobe Stockista poiketen Alamyn valikoimasta löytyy kuvia myös toimitukselliseen käyttöön.
Back to Top